www.team-buying.com - jest to "tablica" ogłoszeń, na której ludzie chcący kupić pewien przedmiot, będą mogli skrzyknąć się w grupkę mogącą ponegocjować ze sklepami w celu uzyskania rabatów.
Wykonanie w oparciu o joomla. Prosiłbym o opinie na temat wyglądu i funkcjonalności serwisu. Czy uważacie, że tego typu serwis ma szansę zdobyć popularność?
[www] team-buying.com
Re: [www] team-buying.com
Pomysł dobry tylko, jaka będzie weryfikacja?
Przykład.
Jasio chce mieć telewizor LCD 42’. Zakłada sobie 30 lipnych kont na nieistniejących ludzi i będzie tą grupą negocjował zakup. Po wynegocjowaniu odpowiedniej ceny, kupi towar. Oczywiści tylko Jasio, bo reszta chętnych nie istniała nigdy.
Przykład.
Jasio chce mieć telewizor LCD 42’. Zakłada sobie 30 lipnych kont na nieistniejących ludzi i będzie tą grupą negocjował zakup. Po wynegocjowaniu odpowiedniej ceny, kupi towar. Oczywiści tylko Jasio, bo reszta chętnych nie istniała nigdy.
No ale sprzedawca pewnie będzie chciał żeby stawiło się tych 30 jasiów w jednym czasie. W ogóle serwis ma tylko umożliwić skontaktowanie się takich osób, dogadanie co chcą kupić i poinformować się gdzie, kiedy i u jakiego sprzedawcy można dokonać takich zakupów. Co będzie się działo na linii sprzedawcy - klienci wykracza z założenia poza ramy serwisu. Tak to sobie obmyśliłem 
Ale Jasiów prawdziwych, kupujących.palusz pisze:No ale sprzedawca pewnie będzie chciał żeby stawiło się tych 30 jasiów w jednym czasie.
Wiem, dlatego wątpię aby sprzedawcy poszli na takie usługi. Oni również myślą i obmyślają.palusz pisze:Co będzie się działo na linii sprzedawcy - klienci wykracza z założenia poza ramy serwisu. Tak to sobie obmyśliłem