Animacja otwieranego okna
Animacja otwieranego okna
Witam Serdecznie mam wielką prosbe potrzebuje pilnie pomocy przy utworzeniu pewnego obrazku z efektem 3d. Zamykanie i otwieranie profila okna tak jak na przykładzie ponizej http://www.drutex.pl/pl/okna_drzwi/okna ... glo_5.html
zaraz pod tekstem jest wizualizacja we flashu, jak moge osiągnąć taki efekt?? prosze o porady sprawa bardzo pilna
zaraz pod tekstem jest wizualizacja we flashu, jak moge osiągnąć taki efekt?? prosze o porady sprawa bardzo pilna
Ostatnio zmieniony czw sty 17, 2008 11:16 pm przez webhagi, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Animacja otwieranego okna
Do wizualizacji poniżej (przekrój ramy) musisz wykonać taki obiekt w 3D, wyrenderować do sekwencji obrazków, wstawic je do MC i użyć np takiego rozwiązania: Klik
Ostatnio zmieniony pt sty 18, 2008 1:15 am przez Marek_bf, łącznie zmieniany 1 raz.
a jaki jest dobry program do 3d ??
ps. po 1 niemam zadnej animacji z twojego tutka tylko zwykły baner a na 2 nic niewidac, podejzewam ze to tylko kod?? ale w sumie oto chodziło.
ps. po 1 niemam zadnej animacji z twojego tutka tylko zwykły baner a na 2 nic niewidac, podejzewam ze to tylko kod?? ale w sumie oto chodziło.
Programy do 3D
sterowanie_rotacja2 zawiera sekwencję obrazków obracajacej sie bryły i kod sterujący animacją podczas poruszania myszką
Do przykladów potrzebny jest Flash 8
Jeśli otwierasz te pliki (*.fla) we Flashu 8 i nie wiesz, o co chodzi, to zacznij naukę Flasha od podstaw.
sterowanie_rotacja2 zawiera sekwencję obrazków obracajacej sie bryły i kod sterujący animacją podczas poruszania myszką
Do przykladów potrzebny jest Flash 8
Jeśli otwierasz te pliki (*.fla) we Flashu 8 i nie wiesz, o co chodzi, to zacznij naukę Flasha od podstaw.
Ostatnio zmieniony pt sty 18, 2008 1:16 am przez Marek_bf, łącznie zmieniany 1 raz.
niee ja otwierałem pliki swf i dlatego tylko tyle widziałem. Ja zajmuje sie Projektowaniem Stron www w Technologi Flash i html 
Wow. I nie wiesz, że plik edycyjny to *.fla? I nie umiesz zrobić takiego prostego efektu? 
ha nawet niespojrzałem do pliku fla
tylko swf i nic wiecej ;p
Mały ot
Ile czasu Ty sie Flshem zajmujesz?
Skoro jak napisałeś:
Nie wiesz też jakie są narzędzia do 3D?
Ty może dopiero chcesz się zająć projektowaniem we Flashu.
Ile czasu Ty sie Flshem zajmujesz?
Skoro jak napisałeś:
To nie umiesz sam zrobić takiego efektu i nie wiesz na czym te efekty polegają?webhagi pisze: Ja zajmuje sie Projektowaniem Stron www w Technologi Flash i html
Nie wiesz też jakie są narzędzia do 3D?
Ty może dopiero chcesz się zająć projektowaniem we Flashu.
Zaczynałem od Flasha 5, potem MX 2004 i teraz 8, i do tego Photoshop, były to strony w całości FLASH , nigdy niepotrzebowałem animacji 3d, teraz mam jedno takie zlecenie gdzie własnie musze to zrobic dlatego zasiegam porady 
wiem ze to chore co napisze ale nieumiem tego skleić w całośc ;/ ty mi juz raczej niepomożesz co nie??
Skoro tak twierdzisz i jeszcze sam w to wierzysz to niech tak będzie. 
Nieno tak naprawde potzrebuje pomocy niewiem co z czym. Prosze Help my 
Ale co Ty jeszcze chcesz? Czego nie wiesz? Czego Ci brakuje?
Dostałeś dwa gotowce. Obejrzyj je, przesledź na czym polegają.
Z tymi gotowcami radzą sobie ludzie, którzy nie zajmują się tworzeniem zawodowo i nie mają tyle praktyki co Ty.
Przecież Ci nie wymodeluję ramy i nie dam w prezencie.
Dostałeś dwa gotowce. Obejrzyj je, przesledź na czym polegają.
Z tymi gotowcami radzą sobie ludzie, którzy nie zajmują się tworzeniem zawodowo i nie mają tyle praktyki co Ty.
Przecież Ci nie wymodeluję ramy i nie dam w prezencie.
Zastanawiam sie tylko nad 2 rzeczami, jak skleić je w jednośc i gdzie dokładnie mam wkleić mój model 3d ?? tam gdzie bryła i czy zamiast tej bryły czy tam gdzie ten baner jest??
tam gdzie bryła (zamiast)