Program do e-mail'i ??? Jaki ???

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Re: Program do e-mail'i ??? Jaki ???

Post autor: Bartosz Olszewski »

Wiesz nie używam żadnych programów ponieważ często nie mogę pobrać wiadomości do odczytu ze względu na Firewalle. Dlatego ja uwazam za najlepszy sposób normalnie się logować przez stronę www. Przede wszystkim bezpieczne, jak dla mnie wygodne. Ale uważam, że jak kto woli. Komuś może pasować program a mnie pasuje przez witryne www. :wink:
smook
Kontakt:

Post autor: smook »

The Bat! to potęga. Nie można tego w żaden sposób porównywać do Mozilli czy nawet Firebirda. Ilość zaawansowanych opcji tego programu powala.
Co do szablonów i ustawień wysyłaje wiadomośći to możesz ustawiać indywidualnie nie tylko dla danego konta, ale dla każdego adresu email, a nawet dla podfolderów jako zrobisz np. w katalogach otrzymane, wysłane itd, itd. Wiadmości sortowane w wątki, kolorowanie tematów wiadomości, możliwość ściągania samych nagłówków i decydowania co dalej robić z pocztą itp.
Super sprawa jeśli chodzi o sieć. U mnie w firmie ok 15 komputerów ma zainstalowanego Bata (hehe kupilismy 15 Komputer Światów żeby mieć licencje) w tym jeden jest serwerem a reszta tylko końcówkami - fantastyczna sprawa - żadna Mozilla tego nie zrobi.
W domu Bata (spolszczonego) i w niepamiętam ilu wersjach i nie zamienił bym go na nic innego.

Od początku urzekły mnie filtry; tak jak pisał Wojtek, tu TheBat bije na głowe wszystko o czym słyszałem. Z każdą przesyłką można zrobic po prostu wszystko.

Jak masz możliwość kupić Komputer Świat Expert (KŚ i słowo ekspert obok siebie zawsze mnie rozbraja) numer 2/2003 to kup, a będziesz miał super program pocztowy za grosze. Ale zawsze możesz poszukac po sieci - coś znajdziesz.

Ja jestem wdzięczny osobie, która pokazała mi dawno temu, że taki program jak The Bat istnieje.
Więcej szczegółów znajdziesz na polskiej stronie The Bat http://www.thebat.pl
ex
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: ex »

W Outlooku też możesz sprawdzać osobno każdego maila, i/lub rządać hasła. Ale co raz więcej osób korzysta właśnie z The Bat!

The Bat! jest o wiele bezpieczniejszy.
kyob
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: kyob »

smook pisze:The Bat! to potęga. Nie można tego w żaden sposób porównywać do Mozilli czy nawet Firebirda.
Firebird to przeglądarka, a nie program pocztowy ;)

Dlaczego wybrałem Kuriera Poczty(Mozilla), ponieważ:
- ma standardowo wbudowany filtr Bayes'a (filtruje ponad 98% spamu)
- ma standardowo wbudowaną obsługę grup dyskusyjnych
- jest za darmo

Używałem The Bat! od wersji 1.62 do 2.0RC666, ale nie doczekałem się obsługi grup dyskusyjnych i filtra Bayes'a, więc wybrałem Kuriera Poczty.
ex
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: ex »

Używałem The Bat! od wersji 1.62 do 2.0RC666, ale nie doczekałem się obsługi grup dyskusyjnych i filtra Bayes'a, więc wybrałem Kuriera Poczty.
Właśnie brak obsługi grup dyskusyjnych to dla mnie największy minus, bo trzeba korzystać z zewnętrznych programów ;-(.
ODPOWIEDZ