Drogi Marku!
Zwracam się z prośbą o założenie nowego działu/tematu w, którym mógł bym dodawać Tutoriale odnośnie programu Alligator Flash Designer.
Mogę założyć temat, ale w temacie zazwyczaj zadaje się pytania.
Dla tego zdecydowanie bym wolał nowy dział.
Proszę o rozpatrzenie propozycji!
Serdecznie Pozdrawiam!
Nowy Dział!!!
Re: Nowy Dział!!!
ekhm... nom ale jak to?
równie dobrze, kilku userów mogło by się domagać otwarcia działu Photoshop, Fireworks itd. a jeśli już to byłyby chyba bardziej potrzebne niż twoja propozycja.
Fajnie, że masz wiedzę, ale założenie ew. przyklejonego spisu tutoriali mogło by wystarczyć
btw. źle zbudowałeś skalę Likerta
pozdrawiam
równie dobrze, kilku userów mogło by się domagać otwarcia działu Photoshop, Fireworks itd. a jeśli już to byłyby chyba bardziej potrzebne niż twoja propozycja.
Fajnie, że masz wiedzę, ale założenie ew. przyklejonego spisu tutoriali mogło by wystarczyć
btw. źle zbudowałeś skalę Likerta
pozdrawiam
No to mogę rozpocząć nowy temat, oto mi też chodziło.
A co do skali to sam ułożyłem odpowiedzi tak po prostu z głowy.
To nowy temat otworzę ale chciałbym aby ten temat był jakiś ważniejszy.
Pozdrowienia
Dzięki za głosy i za odpowiedź.
A co do skali to sam ułożyłem odpowiedzi tak po prostu z głowy.
To nowy temat otworzę ale chciałbym aby ten temat był jakiś ważniejszy.
Pozdrowienia
Dzięki za głosy i za odpowiedź.
Sugestia: Najpierw zrób tutoriali z deka dużo a gdy uzbiera się ich tyle i zainteresowanie tym będzie aż takie że należy stworzyć nowy dział to tak się na pewno stanie. Doświadczenie zawodowe więc możesz mi wierzyć.
Po co dział jeżeli po 2-3 tutkach zapał Ci przejdzie a ludzi to interesować nie będzie ?
Po co dział jeżeli po 2-3 tutkach zapał Ci przejdzie a ludzi to interesować nie będzie ?