wyśrodkowanie kliku .swf na stronie [flash 8]

Technologia Flash, czyli animacja na potrzeby stron WWW to świat daleko odbiegły od zwykłego programowania i kodu. Zapytaj o pomoc i podziel się z nami Twoimi problemami z zakresu Flasha.
Natanael
Nowy
Nowy

wyśrodkowanie kliku .swf na stronie [flash 8]

Post autor: Natanael »

Witam!

W jaki sposób (jakim kodem) wypośrodkować kilka swf? tzn mam juz ustawione i wymierzone kilka swfów na stronie i na moim ekranie są na środku, natomiast w innych komputerach-monitorach wyswietla się nie centralnie tylko z boku poniewaz sostosowywują się wg wymiarow od gory i z lewej strony tak jak wymierzylem do mojego ekranu, czy jest jakoś kod który będzie centrował wszystkie moje swfy razem na srodek? zebym nie musial kazdy od nowa z osobna ustawiac?
ardziej
Moderator
Kontakt:

Re: wyśrodkowanie kliku .swf na stronie [flash 8]

Post autor: ardziej »

Nie wiem czy dobrze się rozumiemy, ale HTML wystarczy.

Kod: Zaznacz cały

<center>

</center>
Natanael
Nowy
Nowy

nie

Post autor: Natanael »

Nie nie, to nie wystarczy, chodzi o to ze w html mam wypisane 5 kodów do 5 swf.ów które otwiera ten html i kazdemu z osobna swfowi ustawilem pozycje w ktorym miejscu ma byc, ale w innej przeglądarce jak oglądam strone te wszystkie swfy tzn nie chodzi mi o sam swf jako swf ze ma sie wycentrować tylko ten układ swf co mam poprostu jako cała strona tak jak jest dostosowywała się do rozmiaru ekranu i była na srodku
ardziej
Moderator
Kontakt:

Re: wyśrodkowanie kliku .swf na stronie [flash 8]

Post autor: ardziej »

Pokaż linka do strony, ale może spróbuj w CSS zrobić jakieś pola ta *.swf, i wszędzie będzie tak samo
Pozdro :)
ODPOWIEDZ