Może mi ktoś podać jakiś dobry kod do html, aby centrował na stronie kilka swf'ów, i ważne żeby układały się wg odległości itd, tak jak ja sobie ułoże, czyli np 4 swfy i nadam im powiedzmy po 2cm odleglosci od siebie, 2 wyzej dwa nizej, i chciałbym właśnie aby ten układ swf tak jak sobie ułożyłem Centrował się w html po srodku strony, ale zeby ten kod brał pod uwagę CAŁY ten układ jako jedno do centrowania a nie kazdy osobno swf.
Proszę o taki kod, ja już poruszałem taki temat ale nikt mnie nie zrozumial i podawal kod dla 1 swf, a taki ja posiadam, mam problem z kilkoma ulozonymi swfami zeby to jako coalosc kilka swf wycentrowac i ten uklad swfow jak ja im nadałem odleglosci miedzy sobą, zawsze pokazywał sie ten układ na srodku kazdej wielkosci monitora. Chodzi o to ze jak ja nadaje kazdemu osobno położenie na stronie to na moim monitorze jest ok, ale jak ktos ma wiekszy ekran to już mu wyswietlają się nie po srodku tylko bardziej z lewej i jest to niezbyt ciekawe, chcialbym zeby wszystlkim bez wzgledy wielkosci monitora centrowaly sie te swf na srodku...