No ja tam nie wiem jak na przeglądarkach wisi, nie mam na to czasu i to nie mam ich za wiele, tylko 4. Narzędzie, które masz wyżej pomoże Ci w stu procentach.
Co do oceny ogólnej muszę powiedzieć Ci, że największy błąd jaki popełniłeś to stworzenie menu w flash'u, będziesz miał niższy ranking w wyszukiwarkach, dlatego iż menu flash nie sprzyja indeksowaniu stron, a że jesteś fotografem to jest Twoim priorytetem dobrze się sprzedać i dotrzeć do klientów. Powiem Ci, że w CSS lepiej by ono wyglądało. Nad błędami, które wywala Ci validator powinieneś się bardziej zastanowić, bo kod masz straszny, zarówno HTML jak i CSS, czyli jest to gwarancja iż na wielu przeglądarkach strona nie będzie wyświetlana tak jak powinna.
Strona główna bardzo ładnie wygląda. Strona o Tobie, raczej nie powinieneś rozjaśniać fotki, napis
http://www.fotografiaslubna.lublin.pl/zdjecia.jpg jest nie czytelny, po za tym powinien być jako tekst, a nie obraz. Oferta, wyrównaj teksty, nie stosuj różnych krojów, itd. Formularz kontaktowy na jedno dobrze że flash, na drugie nie za bardzo. Galeria, jak galeria. Ogólnie może i dobry pomysł na taki jasny metalowy kolor, ale lepiej by było mieć menu w kolorze czarnym.
Pozdrawiam
Rafał
P.S. Dawno już tak się nie rozpisałem, kawa jednak daje kopa. Mogę jeszcze dodać, że jak chcesz to za niewielką cenę zrobię z tym porządek.