[Poszukuje] Wspolpracownika i Sponrora

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
MKF
Kontakt:

[Poszukuje] Wspolpracownika i Sponrora

Post autor: MKF »

Witam.. mam 2 sprawy... w 2 sprawach Ci ludzie sa poszukiwani :-) otoz... Jedna w ktorej.. poszukuje admina (gł. admin ktory zajmie sie porzadnie forum rozrywkowym) www.cenebit.kom.pl/forum/ i moderatorzy do forum :-)

Nastepna sprawa to sponsor na domene com lub net. . domena musi byc zarejestrowana na mnie.. w zamian moge zaoferowac reklame na ehumor.kom.pl mozna sie dogadac co do cenebit.kom.pl - gdy bede mial domene bede mogl das skrzynke pocztowa z domena.. lub sam alias na poczte...

Ps: bardzo jest mi to potrzebne - zalatwilem juz laya + oskryptowanie + server 400 megusi + 750 megusi :-) teraz Tylko pomoc.. mi potrzebna.. sam juz wiecej nie wydole.. forem sie musi ktos zaja.. ja postaram sie ruszyc szybko z portalem. www.cenebit.kom.pl - :)

[email protected] :-) piszcie..
MKF
Kontakt:

Re: [Poszukuje] Wspolpracownika i Sponrora

Post autor: MKF »

za domene.. na portalu rozrywkowym www.cenebit.kom.pl (globalna) dam reklame na ehumor.kom.pl (zreszta dogadamy sie... domena musi byc zarejestrowana na mnie..)

Ps; podbilem temat, bo portal juz ruszyl..
ODPOWIEDZ