ciekaw jestem waszej opinni na temat nowego forum:
http://dva.pl/forum2
forum dva.pl
Re: forum dva.pl
Przepiękna jest ta grafika w topie, aż dech zapiera ;] A reszta forum też całkiem gustowna, nie ma się do czego przyczepić.
Re: forum dva.pl
W kwestii użyteczności:
- Linki na stronie głównej powinny być podkreślone, albo przynajmniej mieć inny kolor niż tekst.
W działach linki powinny się wyróżniać, nie muszą być podkreślone
w wątkach, przydałoby się je już wyróżnić i podkreśleniem i kolorem.
Jednym słowem, powinienem intuicyjnie stwierdzić, co jest linkiem i da się kliknąć, a co nie.
- Menu "KTO JEST OBECNIE NA FORUM DVA.PL", gubię się.
- Menu "LOGOWANIE", zdecydowanie gdzieś wyżej, najlepiej na samej górze forum. Chyba nie chcesz, abym męczył się i zjeżdzał myszką na sam dół strony za każdym razem, gdy chcę się zalogować (pomijam fakt autologowania)?
- Umieszczenie logowania w górnej części forum stało się już niemal nawykiem, zatem możemy stwierdzić, iż jest standardem, jak umieszczenie logo strony w lewym górnym rogu witryny.
W niektórych aspektach innowacja bardziej psuje niż pomaga.
Poza tym, chyba jest OK
Fajnie, że Dva się reaktywowało
- Linki na stronie głównej powinny być podkreślone, albo przynajmniej mieć inny kolor niż tekst.
W działach linki powinny się wyróżniać, nie muszą być podkreślone
w wątkach, przydałoby się je już wyróżnić i podkreśleniem i kolorem.
Jednym słowem, powinienem intuicyjnie stwierdzić, co jest linkiem i da się kliknąć, a co nie.
- Menu "KTO JEST OBECNIE NA FORUM DVA.PL", gubię się.
- Menu "LOGOWANIE", zdecydowanie gdzieś wyżej, najlepiej na samej górze forum. Chyba nie chcesz, abym męczył się i zjeżdzał myszką na sam dół strony za każdym razem, gdy chcę się zalogować (pomijam fakt autologowania)?
- Umieszczenie logowania w górnej części forum stało się już niemal nawykiem, zatem możemy stwierdzić, iż jest standardem, jak umieszczenie logo strony w lewym górnym rogu witryny.
W niektórych aspektach innowacja bardziej psuje niż pomaga.
Poza tym, chyba jest OK
Fajnie, że Dva się reaktywowało