Hejka, zapodaje linka do mojego niedawno co skończonego portfolio. Prace są takie sobie ale wypociłem się sporo nad portfoliem :/. Niestety nadal wersja pod IE w przygotowaniu.
niestety nie zgodzę się z przedmówcą - nie po to ktoś robi portfolio i to jeszcze własne, żeby zamykać się w kanonach czy przyjętych zasadach.
Oczywiście jeśli prace użyte jako grafiki są twoje to można by pomyśleć nad bardziej autorskimi rozwiązaniami.
natomiast w tym wykonaniu nie pasuja mi jedynie języki te flagi odbite sa białym glowem i jeszcze opisane słownie.... jakos ograniczył bym udział tych elementów w całosciaowej kompozycji strony..
Zgadzam się ale tak długo jak odbiór formy jest prawidłowy. W momencie kiedy muszę się rozglądnąć za menu a kiedy je zlokalizuje, przechylać głowę by zobaczyć co jest w nim napisane to chyba coś jest nie tak. Chciałem zwrócić na to uwagę.
Widziałem różne portfolia, mniej lub bardziej pomysłowe ale nadal wygodne w odbiorze. Jak by nie to menu to bym się specjalnie nie czepiał.