Witam
Jest to moja pierwsza strona we flasu - narazie w fazie budowy. Ale czy jest normalne ze po wpisaniu adresu w pole wyszukiwania www.travelalongchina.eu w wyszukiwarke dostaje odpowiedz: "Podana fraza - www.travelalongchina.eu - nie została odnaleziona." Po wpisaniu adresu strona normalnie dziala. Czy strona nie powinna umiescic sie automatycznie w polu wyszukiwań? wypelnione title, description, dobra nazwa pliku swf oraz jpeg. Czy moze mi ktos pomoc gdzie tkwi problem? Prosze zerknac w zordko strony (poniewaz strona nie jest skonczona nie doawałem jej jeszcze do przegladarek.)
Z gory dziekuje za pomoc.
po wpisaniu w wyszukiwarke google nie znajduje strony
-
krzysiak84
- Nowy

Re: po wpisaniu w wyszukiwarke google nie znajduje strony
1. Skąd robot google ma wiedzieć o Twojej stronie ?
2. Dodaj stronę do google (prosto mówiąc).
3. Poczekaj na zaindexowanie jej.
4. Zdobywaj linki zwrotne.
5. Wypij piwo i poczekaj cierpliwie.
2. Dodaj stronę do google (prosto mówiąc).
3. Poczekaj na zaindexowanie jej.
4. Zdobywaj linki zwrotne.
5. Wypij piwo i poczekaj cierpliwie.
-
krzysiak84
- Nowy

no wlasnie myslalem ze robot google wyszuka strone pod adresie - dodatkowo ma adres w title oraz podobne slowa w descripton.
Spokojnie poczekaj, bądź cierpliwy.
Też miałem takie problemy z moją stroną(na dodatek we Flashu)
ale po dwóch tygodniach się pojawiła i rozpoczęła się wspinać.
Dodaj linki w podpisie na forum i jakieś katalogów i po sprawie wtedy należy poczekać i wszystko będzie ok.
Zazwyczaj ciężej jest pozycjonować stronę wykonaną w całości we Flashu ale na pewno nie jest to niemożliwe.
gorylek święta racja

Też miałem takie problemy z moją stroną(na dodatek we Flashu)
ale po dwóch tygodniach się pojawiła i rozpoczęła się wspinać.
Dodaj linki w podpisie na forum i jakieś katalogów i po sprawie wtedy należy poczekać i wszystko będzie ok.
Zazwyczaj ciężej jest pozycjonować stronę wykonaną w całości we Flashu ale na pewno nie jest to niemożliwe.
gorylek święta racja