[www] Kaboom!

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
cisza

[www] Kaboom!

Post autor: cisza »

Przedstawiam mój nowy projekt internetowy - Kaboom.pl.

Jak wskazuje slogan serwisu, ma on służyć przede wszystkim 'detonacji' nudy. Najpoularniejszą rozrywką zabijającą czas w sieci są gry online, tym też zajmuje się niniejszy serwis. Jest już takich w sieci całe mnóstwo, po co więc kolejny? Chciałem spróbować własnej koncepcji i pomysłów, no i przede wszystkim dołożyłem wszelkich starań, aby zrobić serwis "dobrze".

Strona od zera (cms, grafika, kod) powstawała miesiąc i za całokształt odpowiedzialny jestem tylko i wyłącznie ja (treść serwisu jest już wspólnym dziełem kilku osóB).

Od godziny 6:00 rano do 18:00 występuje szablon dzienny, zaś od 18:00 do 6:00 szablon nocny.
IE6 olałem i zaczynam się odzwyczajać od faktu, że to coś istnieje :).
rafalfilipkowski
Nowy
Nowy

Re: [www] Kaboom!

Post autor: rafalfilipkowski »

Szata mi się podoba, ale te logo powinno być większe, tak o około 2/3. Druga sprawa, źle że odrzuciłeś użytkowników IE6, pozbyłeś się w ten sposób z 10 procent Twoich statystycznych użytkowników.

Pozdrawiam
cisza

Re: [www] Kaboom!

Post autor: cisza »

Myślę, że źle interpretujesz. Osoby używające IE6 do grania online to mniej niż 1%. Innych wyposażyli w mniej silnej woli i cierpliwości :). A nawet jeśli to destrukcja pod IE6 jest niewielka i przede wszystkim dotyczy problemów z fixem pngów.

Ale dziękuję za opinię :).
ODPOWIEDZ