witam,
mam stronkę arsgranit.pl .
niestety ma ona problemy, jest dużo rzeczy do naprawy w cmsie (np. nie mogę dodawać nowych pozycji) i w wyglądzie (wcześniej była animacja flash u góry).
szukam kogoś, kto by się podjął naprawy tej strony. [b][u]Preferuję osobę z okolic warszawy[/u][/b], bo dużo archiwali (różne wersje stron) mam na twardym dysku i chętnie bym je udostępnił.
na stronie chciałbym zrobić także kilka zmian ale to już przekażę osobom zainteresowanym.
Jestem także zainteresowany wykonaniem strony wizytówki (inna domena i inni klienci) i sklepu do powyższej strony.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy [email protected] lub gsm. 501.141.986
tomek
zlecę naprawę strony
Re: zlecę naprawę strony
Witam Tomku,
Pierwsze co uczyniłam z Twoją stronką, sprawdziłam poprawność kodowania za pomocą Walidatora W3C http://validator.w3.org/
Każda strona i podstrona zawiera bardzo dużo błędów w kodowaniu, przeciętnie około stu błędów na stronie. I w tym najprawdopodobniej tkwi odpowiedź, dlaczego masz ze swoją stronką problemy.
Naprawienie tych wszystkich błędów to robota o wiele większa niż napisanie strony od nowa. Policz sobie ilość błędów na całej Twojej witrynie, pomnóż ilość podstron przez sto. Wychodzi, że ilość błędów jest do naprawienia wręcz szalona. Doradzałabym Ci zlecenie komuś napisanie całkowicie nowego kodu, tym bardziej, że aktualny kod jest przestarzały, opiera się bowiem na tabelkach.
Pozdrawiam
Pierwsze co uczyniłam z Twoją stronką, sprawdziłam poprawność kodowania za pomocą Walidatora W3C http://validator.w3.org/
Każda strona i podstrona zawiera bardzo dużo błędów w kodowaniu, przeciętnie około stu błędów na stronie. I w tym najprawdopodobniej tkwi odpowiedź, dlaczego masz ze swoją stronką problemy.
Naprawienie tych wszystkich błędów to robota o wiele większa niż napisanie strony od nowa. Policz sobie ilość błędów na całej Twojej witrynie, pomnóż ilość podstron przez sto. Wychodzi, że ilość błędów jest do naprawienia wręcz szalona. Doradzałabym Ci zlecenie komuś napisanie całkowicie nowego kodu, tym bardziej, że aktualny kod jest przestarzały, opiera się bowiem na tabelkach.
Pozdrawiam
ok, rozsądna myśl, to może jest ktoś kto chciałby się tym zająć.
tomek
ps. nie wiem czy to by zadziałało, ale mam nowsze wersje tej strony na dysku, tylko niestety sam nie umiem ich podpiąć. baza danych została by stara, a strona już z poprawionymi błędami, czy to jest możliwe??
tomek
ps. nie wiem czy to by zadziałało, ale mam nowsze wersje tej strony na dysku, tylko niestety sam nie umiem ich podpiąć. baza danych została by stara, a strona już z poprawionymi błędami, czy to jest możliwe??
Pytasz Tomku o kwestie związane z bazą danych. Ciężko mi odpowiedzieć, bo nie wiem, co to za cms. Dziwny to cms, skoro już na samym początku, w deklaracji ma błąd. Czy to jakiś autorski cms? A drugie pytanie: te nowsze wersje strony masz wykonane na tym samym cms-ie?