[js] Nowe okno dopasowane do tabeli
[js] Nowe okno dopasowane do tabeli
Potrzebuję kodu, który otworzy mi okienko javascript'owe czyli to bez tych zbędnych paneli, ale dodatkowo takie, by samo dopasowywało się do rozmiaru zawartych na stronie tabel - ich szerokości i wysokości. Chcę zrobić "powiadom znajomego" i chcę by to się otworzyło w nowym oknie. A to powiadomienie jest tak zrobione, że najpierw jest malutka tabela i tam się wpisuje maila - potem jest input i jak się kliknie to się otworzy następna strona z dużą tabelą do wpisywania. I nie chcę robić takiego dużego okienka na tą pierwsza tabelę... Uch - jakby co to dam screena.
Re: [js] Nowe okno dopasowane do tabeli
Nie rozumiem tego bełkotu. Napisz dokładnie to co chcesz powiedzieć. POdeślij lepiej tego screena. Jeżeli dobrze zrozumiałem tą małą część, którą zrozumiałem to tak się zrobić nie da, ale napisz to jeszcze raz. Może źle zrozumiałem.
PS.
PS.
bzdura...KaRoL pisze:okienko javascript'owe czyli to bez tych zbędnych paneli
Mam tabelkę powiedzmy 200x100 pikseli. I w niej miejsce na subskrypcję. Potem jak kliknie się "Wyślij" ładuje się w tym miejscu kolejna strona. Mój problem - chcę to zrobić w javascript, a trochę głupio jest robić okienko javascriptowe powiedzmy na 500x600 (rozmiar strony, która się potem otwiera) dla tej mniejszej tabeli na początku. Chyba że wiecie co mam zrobić, by po kliknięciu na INPUT otworzyło mi się nowe okienko w javascript z zawartością, która ma się wtedy otworzyć?
mozesz uzyc tego:
to sie tyczy okna ale dziala tylko w navigatorze
Kod: Zaznacz cały
szerokosc = innerWidth;
wysokosc = innerHeight;