Dźwięki..

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
kaworu

Dźwięki..

Post autor: kaworu »

Witam, znacie może jakieś strony z dźwiękami? Nie chodzi mi o odgłosy, ale głównie o muzykę (muzykę, jak muzykę - raczej dźwięk) bez żadnych głosów (najlepiej gitarrrrki), która mogłaby posłóżyć jako podkład muzyczny pod filmik flashowy? Chodzi mi o zwykłe gitarowe dźwięki w ciągu jak muzyka bez głosu :p
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Re: Dźwięki..

Post autor: Dawid Kulbaka »

np. http://flashkit.com/soundfx/ ale trzeba dobrze poszukac
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

dokładnie. tak jak wspomniał dawid szukaj pętli i loopów na flashkicie, to dobra baza......

ta odrazu bez zrozumienia :D
Ostatnio zmieniony pt wrz 09, 2005 2:37 pm przez Yay Gree, łącznie zmieniany 2 razy.
kaworu

Post autor: kaworu »

Sorry, że nie odpisałem wcześniej ale byłem zajęty hehe ;) no cóż... tą stronkę już znam od dawna ;) wyszukiwałem, "przeklikałem" wszystko i znalazłem tylko kilka interesujących soundów :( pisałem do czego w poprzednim poście - Yay Gree czytaj ze zrozumieniem :-D dzięki za pomoc, jak macie inne linki to będę wdzięczny, jeśli się nimi podzielicie ;)
ODPOWIEDZ