Witam
Mam do rozwiązania pewien problem, który spróbuje poniżej opisać:
Mam do wykonania szkielet strony, który będzie pełnił jakby taką funkcję generatora, to znaczy że będę miał możliwość dodania zdjęcia jednego lub więcej, jakiegoś tam opisu, przy opisie musi być jeszcze taka opcja wyboru czcionki np. Arial lub Times New Roman, którąś z tych dwóch. I jak już po wprowadzam sobie te dane, mam wygenerować stronę, tylko do przeglądnięcia bez już tych opcji dodawania. Aha dodam jeszcze, że musi to być wykonane pod HTML, nie PHP itp.
Przykład takiego działania mamy np. na allegro, gdy chcemy wystawić cos na aukcji. To wprowadzamy nasze dane np. zdjęcia, jakiś opis i na końcu dajemy wyślij. Potem pokazuje nam się już gotowa strona, z wprowadzonymi przez nas danymi.
Jeśli jest mi ktoś w stanie pomóc jak to mam zrobić, jakieś sugestie, wskazówki, to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam i czekam na jakąś pomoc, za którą z góry bardzo dziękuję.
Maciek
[HTML][Pytanie] Generator stron
Re: [HTML][Pytanie] Generator stron
Nie zrobisz tego bez zaawansowanego javascriptu, albo php. HTML służy tylko i wyłącznie do pokazania treści - a nie do interakcji z użytkownikiem.
Zapraszam do zapoznania sie z PHP. Jezeli odstrasza cie to ze nie mozesz znalezc serka to cie pociesze i powiem ze jest dosc duzo z obsluga php (darmowych) 
Jeste wiele darmowych tego typu edytorów. Zlukaj sobie to