http://www.chemplast.pl
Prosze o rady i komentarze, za które z góry dziękuje
Pozdrawiam
[strona] www.chemplast.pl
Re: [strona] www.chemplast.pl
W dwoch slowach: do d... niczego. Wlasciwie to nie ma czego oceniac: dwa animowane gify, menu, zdjecie smietanki do kawy i tlo... co do kodu na plus policzylbym uzycie css'a i widoczne proby kodowania zgodnie z xhtml aczkolwiek proby nie do konca udane.
Podsumowujac, strona wyglada jakby byla robiona w 10 minut, bez zadnego planu i koncepcji. Byle cos bylo. Najlepiej byloby ja skasowac i zrobic od nowa bo nie za bardzo jest co poprawiac.
Podsumowujac, strona wyglada jakby byla robiona w 10 minut, bez zadnego planu i koncepcji. Byle cos bylo. Najlepiej byloby ja skasowac i zrobic od nowa bo nie za bardzo jest co poprawiac.
Tez tak mysle. Jesli chciales zrobic strone bez dodatkowej grafiki to w porzadku, czemu nie, ale bardziej sie przyloz do przejrzystosci i czytelnosci.Hawk pisze:Najlepiej byloby ja skasowac i zrobic od nowa bo nie za bardzo jest co poprawiac.
no co wy, strona jest na pelnym wypasie!!
A ja sie przychylam, ze do wyrzucenia
Stronka brzydka, bez pomyslu, RAMKI (o boshe, ktos jeszcze tego shitu uzywa ?? xD ) Jedyne co mi sie podoba to buttony ale wogole nie pauja one do strony !!! wyrzuc ja i nie zasmiecaj internetu
PS. dopiero co net dopadlem w lapki bo przez 24h nie mialem
wiec sie wyrzywam 
Stronka brzydka, bez pomyslu, RAMKI (o boshe, ktos jeszcze tego shitu uzywa ?? xD ) Jedyne co mi sie podoba to buttony ale wogole nie pauja one do strony !!! wyrzuc ja i nie zasmiecaj internetu
PS. dopiero co net dopadlem w lapki bo przez 24h nie mialem
-
BlackMamba
! PROMOCJA ! ŚMIETANKA DO KAWY 20 000 SZTUK na wypasie szkoda ze to wszystko z odpadami pomieszane nie moglem sie zdecydowac 
WYCIEKI HDPE DUŻE GABARYTY tego bym wziol z pól tony chyba hehe
ale w sumie temat strony niewdzieczny sami przyznajcie
WYCIEKI HDPE DUŻE GABARYTY tego bym wziol z pól tony chyba hehe
ale w sumie temat strony niewdzieczny sami przyznajcie
Nic dodać, nic ująć.Hawk pisze:Najlepiej byloby ja skasowac i zrobic od nowa ...