Witam forumowiczów
Prowadze firme od ponad 3 lat. Nasza podstawowa działalność to było tworzenie serwisów www ale z biegiem czasu zaczęlismy prowadzic w firmie dodatkowe
działay które stały sie dochodowe i nasza pierwotan działalnośc zeszła na drugi plan
Co zostało ?: Kilkudziesieciu klientów których stale obsługujemy.
Wiele serwisow internetowych mnóstow przrobke tworzenie nowych.
Stałe pozycjonowanie dodawanie skryptów php modyfikowanie baz danych, tworzenie banerów.
Na dzień dzisiejszy poszukujemy webmastera do stałych zleceń.
Umiejętności: Koniecznie znajmośc PHP i mysql, samodzilenego pisania skryptów, znajomośc grafiki internetowej, programow do tworzenie grafiki. flash nie jest konieczny.
Oferujemy opieke nad serwsami www, stała współprace przy ich przebudowie,
czyli tym samym stałe zlecenia.
Jesteśmy uczciwą firmą a nie jakimis chłopaczkami z akademika pod gg i na komórek
Przed podjeciem wspólracy chętnie byśmy sie spotkali z taką osobą.
Poszukujemy kogos ze śląska i okolic ale niekoniecznie.
Prosze pisać tylko na emeila z opisem swoich mozliwości zwięźle i sensownie
Najwyżej bede dopytywał o szczegóły.
[email protected]
Na gg jestem obecny ale ilośc zajeć w ciągu dnia powoduje ze
nie jestem w stanie dokładnie i uczciwe odpowiadac - obsługuje stały klientow
Ewentualnie wieczorem na gg 1928971
rafał w
[Poszukuję] Webmaster
Re: [Poszukuję] Webmaster
Więc, dlaczego poczta na wp, numer GG a nie telefon, adres czy regon?wesoły pisze:Jesteśmy uczciwą firmą a nie jakimis chłopaczkami z akademika pod gg i na komórek...
[email protected]
Numer Regon
Witam
Dobre Pytanie szacuneczek
Ale po numerze Regon trudno znaleźć informacje o firmie
Email na wp.pl Proste poniewaz nie chce otrzymywac informacji o pracy
na firmowe skrzynki na które przychodzi dziesiątki emaili dziennie
Numer telefonu stacjonarengo
032 785 48 82
032 785 48 83
032 785 39 39
Mało numerow ?
032 290 05 95
032 290 05 96
Mało ?
Adres
Rudna 14
Sosnowiec ?
Numer kołniezyka tez mam podac dla wiarygodności ?
Pozdrawiam i zapraszam do zgłoszeń
Rafał Wesołowski
EDIT:
Poniżej wyciąg z twojej strony kontakt
Jestem łysy hihihihihi
Dobre Pytanie szacuneczek
Ale po numerze Regon trudno znaleźć informacje o firmie
Email na wp.pl Proste poniewaz nie chce otrzymywac informacji o pracy
na firmowe skrzynki na które przychodzi dziesiątki emaili dziennie
Numer telefonu stacjonarengo
032 785 48 82
032 785 48 83
032 785 39 39
Mało numerow ?
032 290 05 95
032 290 05 96
Mało ?
Adres
Rudna 14
Sosnowiec ?
Numer kołniezyka tez mam podac dla wiarygodności ?
Pozdrawiam i zapraszam do zgłoszeń
Rafał Wesołowski
EDIT:
Mnie tez włos stanął na głowie kolegoMarek_bf pisze:Więc, dlaczego poczta na wp, numer GG a nie telefon, adres czy regon?wesoły pisze:Jesteśmy uczciwą firmą a nie jakimis chłopaczkami z akademika pod gg i na komórek...
[email protected]
włos staje
Poniżej wyciąg z twojej strony kontakt
Aha mnie nie staje włosJeżeli nie możesz się zdecydować, masz pytania czy wątpliwości dotyczące naszej oferty i jej realizacji skontaktuj się przez podany adres e-mail lub numer Gagu-Gadu
Podane sposoby kontaktu można wykorzystywać jedynie do prowadzenia rozmów związanych z nasza ofertą oraz realizowania zamówień, inne próby ich wykorzystania będą traktowane jako spam.
E-mail: bannerflash[at]bannerflash.pl
Gadu-Gadu: 1557274
Telefon: 0 508 945 890
Jeżeli potrzebujesz rady dotyczącej Flasha, nie używaj podanych wyżej danych kontaktowych. Różne rady możesz uzyskać odwiedzając fora internetowe, na których piszę:
Jestem łysy hihihihihi
Ty sie wesoly lepiej nie rzucaj, tylko naucz znosic krytyke...
szukasz powaznego czlowieka to zachowuj sie jak jeden.
Pierwszym postem na prawde zabrzmiales nie dosc wiarygodnie...
Pozdro
szukasz powaznego czlowieka to zachowuj sie jak jeden.
Pierwszym postem na prawde zabrzmiales nie dosc wiarygodnie...
Pozdro
Wesoły chłopak z Ciebie wesoly.
Nie zauważyłeś tej różnicy, że moja oferta to nie oferta firmy tylko freelancera, nie zauważyłeś również tego, iż moment ryzyka transakcji przyjmuje na siebie. Nie zauważyłeś wreszcie tego, że w pierwszym poście nie podałeś danych i mój post był tym uzasadniony.
I nie jestem pewien czy nie zauważyłeś, czy widzieć nie chciałeś.
Żeby było jeszcze weselej to mylisz się pisząc, że po numerze REGON nie można ustalić danych firmy, numer regon nie jest nadany firmie na chybił trafił i po to żeby ktoś go podawał ot tak jako numerek, ale po to żeby zaszeregować firmę w Polskim Rejestrze Gospodarki Narodowej.
Skoro masz firmowa skrzynkę pocztową, a jak mniemam ta poważna firma posiada własną domenę, a w firmie pracują zawodowcy to nie ma żadnego problemu, aby stworzyli, tymczasowo na potrzeby rekrutacji, adres [email protected].
Nadal nie podałeś nazwy firmy, nie podąłeś też strony WWW firmy, która musi ona posiadać z racji swojej profesji. Dlaczego?
P.S. Numer Twojego kołnierzyka mnie nie interesuje, ale gdyby to było forum krawieckie to pewnie bym poprosił.
Nie zauważyłeś tej różnicy, że moja oferta to nie oferta firmy tylko freelancera, nie zauważyłeś również tego, iż moment ryzyka transakcji przyjmuje na siebie. Nie zauważyłeś wreszcie tego, że w pierwszym poście nie podałeś danych i mój post był tym uzasadniony.
I nie jestem pewien czy nie zauważyłeś, czy widzieć nie chciałeś.
Żeby było jeszcze weselej to mylisz się pisząc, że po numerze REGON nie można ustalić danych firmy, numer regon nie jest nadany firmie na chybił trafił i po to żeby ktoś go podawał ot tak jako numerek, ale po to żeby zaszeregować firmę w Polskim Rejestrze Gospodarki Narodowej.
Skoro masz firmowa skrzynkę pocztową, a jak mniemam ta poważna firma posiada własną domenę, a w firmie pracują zawodowcy to nie ma żadnego problemu, aby stworzyli, tymczasowo na potrzeby rekrutacji, adres [email protected].
Nadal nie podałeś nazwy firmy, nie podąłeś też strony WWW firmy, która musi ona posiadać z racji swojej profesji. Dlaczego?
P.S. Numer Twojego kołnierzyka mnie nie interesuje, ale gdyby to było forum krawieckie to pewnie bym poprosił.