[Sprzedam] 4 profesjonalne szablony! za 50 zł na wyłączność!

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
Soul
Nowy
Nowy

Re: [sprzedam] 4 profesjonalne szablony! za 50 zł na wyłączn

Post autor: Soul »

l-design pisze:Sprzedam 4 profesjonalne szablony, za 50zł, na wyłączność!

(...)

Wszystkie pocięte do html-a. Dla chętnych zrobie baner i button gratis!
:lol: :lol: :lol: 8) kapitalnie sie zestawilo...
ONEY
Nowy
Nowy

Post autor: ONEY »

Soul pisze:
l-design pisze:Sprzedam 4 profesjonalne szablony, za 50zł, na wyłączność!

(...)

Wszystkie pocięte do html-a. Dla chętnych zrobie baner i button gratis!
:lol: :lol: :lol: 8) kapitalnie sie zestawilo...
o co ci chodzi soul ? a tak wogóle to nie nabijaj sobie postów bo pisanie takich bzdur nie ma nic wspólnego z tematem!!
Stig
Administrator

Post autor: Stig »

ONEY pisze:o co ci chodzi soul ? a tak wogóle to nie nabijaj sobie postów bo pisanie takich bzdur nie ma nic wspólnego z tematem!!
Obawiam się ONEY, że w komentarz Soul'a tej absurdalnej oferty jest w tym przypadku jak najbardziej odpowiedni. Ręczę za to, że jego celem napewno nie był nabicie sobie posta (bo racjonalnie: po co miałby to robić?).

Mi osobiście najbardziej podoba się zestawienie profesjonalne i 50zł :lol: Pytanie do autora: rozumiem, że w przypadku gdybym skusił się na Twoją ofertę, otrzymanie tych szablonów na wyłączność potwierdzone byłoby odpowiednią umową?
Soul
Nowy
Nowy

Post autor: Soul »

piszac komus 'nabijasz posta przestan' nabijasz posta...

pozdro

ps. post +1 mam to w dupie... podpis pod avatarem ktorego nie mam tez mam w dupie... nie podnieca mnie ilosc postow na forum... wrecz mam to... sam wiesz gdzie
ONEY
Nowy
Nowy

Re: [Sprzedam] 4 profesjonalne szablony! za 50 zł na wyłączność!

Post autor: ONEY »

Skąd możecie wiedzieć czy nie są profesionalne (to jest pojęcie względne) ? Albo spekulować na temat umowy i licencji ? Dopóki autor tematu nie wypowie się na ten temat to nie można powiedzieć na pewno!
Stig
Administrator

Re: [Sprzedam] 4 profesjonalne szablony! za 50 zł na wyłączność!

Post autor: Stig »

ONEY pisze:Skąd możecie wiedzieć czy nie są profesionalne (to jest pojęcie względne) ?
A czy wogóle stwierdziliśmy jakoby wiemy, iż te layouty nie są profesjonalne? Przedstawiliśmy tylko nasze zdanie nt. zestawienia poszczególnych elementów oferty l-design.
ONEY pisze: Albo spekulować na temat umowy i licencji ? Dopóki autor tematu nie wypowie się na ten temat to nie można powiedzieć na pewno!
A czy my cokolwiek spekulowaliśmy? Ja zadałem tylko pytanie i z niecierpliwością oczekuję na odpowiedź autora.
ODPOWIEDZ