[Strona] www.sgiw.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
nitr0

[Strona] www.sgiw.pl

Post autor: nitr0 »

czy ta strona jest calkowicie do przebudowy?
nie jest ona moim dzielem wiec dobrze zniose wszelka krytyke :wink:
potrzebuje natomiast uczciwej oceny, czy strona wymaga zmian plus ewentualne sugestie co byscie zmienili. slyszalam juz ze kolorystyka jest rodem z "samych swoich" i powinna byc zmieniona, ale to chyba nie jest najwieksza wada???

http://www.sgiw.pl
nitr0

Re: [Strona] www.sgiw.pl

heh... az takie dno ze nikt sie nie wypowiada? :lol:
nitr0

alez Was trzeba ciagnac za jezyki -- tj co trzeba zmienic?
konkrety prosze :-)
Arkadiusz Podlaski
Nowy
Nowy

Post autor: Arkadiusz Podlaski »

1. Te fotki to skąd wytrzasnąłeś :D ? Rozumiem, że były już takie foty w szablonie tak? Wszystkie zdjęcia do wymiany :P
2. Niebieski napis na zielonym tle jest mało przejrzysty. Proponuję zmianę kolorów.
3. A te kwadraty zielone z prawej strony czemu mają służyć?

Docelowy tekst czytelny i przejrzysty...
Hmm... Proponuję stronę zrobić od nowa, o ile masz jakiś ciekawy pomysł. Jeśli nie, to spróbuj przerobić obecny projekt :)
nitr0

Arkadiusz Podlaski pisze:1. Te fotki to skąd wytrzasnąłeś :D ? Rozumiem, że były już takie foty w szablonie tak? Wszystkie zdjęcia do wymiany :P
heh dobry dowcip -- ale raczej bym nie dala do oceny strony z szablonu. zreszta nedzny by to byl szablon. zdjecia zostaly przez klienta wskanowane w kiepskiej rozdzielczosci -- nie wiem skad, ale jemu sie podobaly i maja zostac... nie przetlumacze mu inaczej, juz probowalam. jego grafik powiedzial ze sa dobre.
Arkadiusz Podlaski pisze: 2. Niebieski napis na zielonym tle jest mało przejrzysty. Proponuję zmianę kolorów.
moza na jasniejsze. poprobuje inne kombinacje :-)
Arkadiusz Podlaski pisze: 3. A te kwadraty zielone z prawej strony czemu mają służyć?
ramki na adsense. jeszcze nie aktywowali konta.
Arkadiusz Podlaski pisze: Docelowy tekst czytelny i przejrzysty...
Hmm... Proponuję stronę zrobić od nowa, o ile masz jakiś ciekawy pomysł. Jeśli nie, to spróbuj przerobić obecny projekt :)
raczej musze latac istniejacy projekt, dlatego pytam o porade.[/b]
Arkadiusz Podlaski
Nowy
Nowy

Wybacz, podobne zdjęcia o podobnej jakości widywałem w darmowych szablonach, dlatego mi się tak automatycznie skojarzyło. Tym bardziej, że napisałaś, że strona nie jest Twoim dziełem.

Klient - nasz PAN! Skoro jemu się podoba to nie ma co cudować... tylko pogratulować :-D

Hehe, a z tym Adsense to nic pewnego :P

Zastanawiam się też, czemu środkowe zdjęcie jest w kolorze? To pomyłka, czy tak ma być?
nitr0

ze zdjeciami walczylam, naprawde dlugo, ale nic z tego nie wyszlo. nawet probowalam jakos podnosic ich jakosc, ale nie mam doswiadczenia w tej dziedzinie.

z adsense czekam od dwoch tygodni... narazie kazali tam wkleic kody z zablokowanego konta... sa troche zabawni i strasznie uparci...

srodkowe zdjecie jest w kolorze bo zamysl jest taki, ze w kolorze jest zdjecie z dzialu w ktorym jestes.
Arkadiusz Podlaski
Nowy
Nowy

Aha :) bo u mnie to środkowe zdjęcie jest cały czas kolorowe :D czyli po prostu jeszcze nie dokończyłaś pracy.

Co do zdjęć to moje zdanie jest takie, że żadna firma nie powinna sobie pozwalać na umieszczanie zdjęć o takiej jakości... to po prostu wygląda koszmarnie!!!
nitr0

koszmarnie :-) true true...
przyciski w menu sa do dokonczenia
goodghost

Post autor: goodghost »

moim zdaniem jest ok, poza jedną rzeczą, mianowicie zdjęcia umieszczone na stronie głównej są za bardzo nasycone, wyglądają jak po efekcie postryzacji więc pomyśl nad zmianą owego ;-) pozdrawiam, goodghost
ODPOWIEDZ