[ocena] Nowy 'lark'....

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
lark
Kontakt:

[ocena] Nowy 'lark'....

Post autor: lark »

Zapraszam...

http://lark-design.com/

Dzięki za sugestie...
lqx

Re: [ocena] Nowy 'lark'....

Post autor: lqx »

Ładna strona, ale stara była zdecydowanie lepsza ( jak dla mnie ).
And|Rew
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: And|Rew »

Oj Twoje prace są świetne :) Super kolorytyka, nawigacja prawie wszytsko 8) Jednak bardziej podobała mi się strasza wersja ;) Jedna uwaga to na zew. cześci design'u [zielonym tle] widać krótkie białe linie :| Ale bardzo misię podoba. Chyba jednak praca Kozmo [bodajż trzecia wersj portfolio] chyba będzię lepsza :? 5+/6 [na 6 zasługiwała praca Kozmoa ta jest ciut słabasz..]
Mayhen
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Mayhen »

Bardzo przejrzysta, wszystko pod ręką.

Starszy projekt (ten srebrno-niebieski) był jak dla mnie o nibo lepszy. Nawet logo (kolorystycznie) tam lepiej pasowało.

--------
8+/10
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

Postęp widzę w nowoczesności, ale będę się uperał za poprzednią wersją, która była lepsza. Bardzo fajnie wstawiony motyw kobiety z hasłem reklamowym, jednak nic co mogłoby wzbudzić zachwyt, a tego oczekiwałem. Zdecydowanie brak wykończenia, słabą prezentację latest works i zwykły napis w top uważam za największe minusy. Pierwsze wrażenie jednak pozytywne.
lark
Kontakt:

Post autor: lark »

Dawid Kulbaka pisze:Postęp widzę w nowoczesności, ale będę się uperał za poprzednią wersją, która była lepsza. Bardzo fajnie wstawiony motyw kobiety z hasłem reklamowym, jednak nic co mogłoby wzbudzić zachwyt, a tego oczekiwałem. Zdecydowanie brak wykończenia, słabą prezentację latest works i zwykły napis w top uważam za największe minusy. Pierwsze wrażenie jednak pozytywne.
Stara jak niektórzy z Was pamiętają miała pełno e-bełkotu... to potrzebne nie jest... portfolio to teczka na prace... nie powinna być lepsza od nich samych, choć regułą to nie jest...
Miało być prosto... bez owijania w bawełnę: 'dlaczego ja'... bez jakiś tam trendi stylów które dla potencjalnego klienta mówią tyle co mi Oracle...
Minimalizm w dosłownym tego słowa znaczeniu... acha i całość pisana obiektowo :-P
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Może być ale znacznie gorsza od poprzedniej wersji. Powinieneś przywrócić do rzycia tą starą. Nie żeby mi sie coś nie podobałao (bo wszystko mi sie podoba) ale stara miała w sobie coś co zachęcało do tego żeby ją przeglądnąć.
ex
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: ex »

bardzo mi się podoba. tylko te białe kreski / linie na tle (poza białym obszarem) są trochę denerwujące. choć sam pomysł jest ciekawy z tymi kreskami, zmień je a napewno dadzą lepszy efekt.

ogólnie bardzo mi się podoba. nie będę poruwnywał do poprzednich wersji bo ich nie widziałem.

naprawdę fajny design. powodzenia.
ODPOWIEDZ