[ocena] Nowy 'lark'....
-
lqx
Re: [ocena] Nowy 'lark'....
Ładna strona, ale stara była zdecydowanie lepsza ( jak dla mnie ).
Oj Twoje prace są świetne
Super kolorytyka, nawigacja prawie wszytsko
Jednak bardziej podobała mi się strasza wersja
Jedna uwaga to na zew. cześci design'u [zielonym tle] widać krótkie białe linie
Ale bardzo misię podoba. Chyba jednak praca Kozmo [bodajż trzecia wersj portfolio] chyba będzię lepsza
5+/6 [na 6 zasługiwała praca Kozmoa ta jest ciut słabasz..]
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
Bardzo przejrzysta, wszystko pod ręką.
Starszy projekt (ten srebrno-niebieski) był jak dla mnie o nibo lepszy. Nawet logo (kolorystycznie) tam lepiej pasowało.
--------
8+/10
Starszy projekt (ten srebrno-niebieski) był jak dla mnie o nibo lepszy. Nawet logo (kolorystycznie) tam lepiej pasowało.
--------
8+/10
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Postęp widzę w nowoczesności, ale będę się uperał za poprzednią wersją, która była lepsza. Bardzo fajnie wstawiony motyw kobiety z hasłem reklamowym, jednak nic co mogłoby wzbudzić zachwyt, a tego oczekiwałem. Zdecydowanie brak wykończenia, słabą prezentację latest works i zwykły napis w top uważam za największe minusy. Pierwsze wrażenie jednak pozytywne.
Stara jak niektórzy z Was pamiętają miała pełno e-bełkotu... to potrzebne nie jest... portfolio to teczka na prace... nie powinna być lepsza od nich samych, choć regułą to nie jest...Dawid Kulbaka pisze:Postęp widzę w nowoczesności, ale będę się uperał za poprzednią wersją, która była lepsza. Bardzo fajnie wstawiony motyw kobiety z hasłem reklamowym, jednak nic co mogłoby wzbudzić zachwyt, a tego oczekiwałem. Zdecydowanie brak wykończenia, słabą prezentację latest works i zwykły napis w top uważam za największe minusy. Pierwsze wrażenie jednak pozytywne.
Miało być prosto... bez owijania w bawełnę: 'dlaczego ja'... bez jakiś tam trendi stylów które dla potencjalnego klienta mówią tyle co mi Oracle...
Minimalizm w dosłownym tego słowa znaczeniu... acha i całość pisana obiektowo
Może być ale znacznie gorsza od poprzedniej wersji. Powinieneś przywrócić do rzycia tą starą. Nie żeby mi sie coś nie podobałao (bo wszystko mi sie podoba) ale stara miała w sobie coś co zachęcało do tego żeby ją przeglądnąć.
bardzo mi się podoba. tylko te białe kreski / linie na tle (poza białym obszarem) są trochę denerwujące. choć sam pomysł jest ciekawy z tymi kreskami, zmień je a napewno dadzą lepszy efekt.
ogólnie bardzo mi się podoba. nie będę poruwnywał do poprzednich wersji bo ich nie widziałem.
naprawdę fajny design. powodzenia.
ogólnie bardzo mi się podoba. nie będę poruwnywał do poprzednich wersji bo ich nie widziałem.
naprawdę fajny design. powodzenia.