Witam,
Chciałbym poddać waszej ocenie stronę http://www.eithel.pl. Jest to pierwszy projekt mojego autorstwa, który doczekał sie publikacji.
Dokładniej rzecz ujmując ja jedynie zaprojektowałem (a następnie zakodowałem w html-u) layout strony głównej, podstron oraz galerię.Treści były wprowadzane przez inną osobę.
Pozdrawiam
Agencja modelek EITHEL
Re: Agencja modelek EITHEL
Nooooo bardzo fajnie. Nie czepiam sie bo nie mam czego. Tak trzymac. Na 10 daje 8+.
Jest czegocfaniak pisze:Nooooo bardzo fajnie. Nie czepiam sie bo nie mam czego. Tak trzymac. Na 10 daje 8+.
Brakuje jakiegoś onMouseOvera.
Może u mnie jest coś nie tak z bitami, ale na niektórych zdjęciach walą "pixele"
Chyba nie potrzebne dwa "kwadraty" z lewej i z prawej strony TOP'u.
Mógłbyś dać więcej zdjęć, no i żeby one pojawiały się losowo.
Dla mnie troche za zielono, ale strona wykonana jest poprawnie jest prosta i czytelna
Jeżeli chodzi o kolor zielony to taka była wola zleceniodawcy i kropka. Też mi ten kolor nie pasował (do końca i nie wszędzie) ale jak się człowiek uparł to nie było mocnych;)
Pikseloza....?! Jeżeli chodzi o flasha to optymalizacja była ostra ale cel słuszny, jak mniemam (mniejsza waga pliku) Piksleloze widać też na głównej w gifach "aktualności" i tak dalej ale dzieki temu są przeźroczyste.
A prośba o więcej zdjeć to już nie do mnie, wprawdzie flash to moja działka lecz zleceniodawca twierdzi, że nie ma innych dobrych zdjęć do niego. Poza tym resztę serwisu aktualizuje ktoś inny i to on ma decydujący wpływ na jego zawartość...ja mogę jedynie sugerować.
Dzieki za miłe słowa, btw
Pozdrawiam
Pikseloza....?! Jeżeli chodzi o flasha to optymalizacja była ostra ale cel słuszny, jak mniemam (mniejsza waga pliku) Piksleloze widać też na głównej w gifach "aktualności" i tak dalej ale dzieki temu są przeźroczyste.
A prośba o więcej zdjeć to już nie do mnie, wprawdzie flash to moja działka lecz zleceniodawca twierdzi, że nie ma innych dobrych zdjęć do niego. Poza tym resztę serwisu aktualizuje ktoś inny i to on ma decydujący wpływ na jego zawartość...ja mogę jedynie sugerować.
Dzieki za miłe słowa, btw
Pozdrawiam
Bardzo ladnie...
zielen moim zdaniem w cenie... takie strony jak ta uspokajaja po niektorych koromyslach zasmiecajacych net.
...jedyna rzecz ktorej z uporem maniaka bede sie czepial wszedzie gdzie to tylko mozliwe to grafika napisow w menu
najczesciej da sie to zalatwic zwyczajnym tekstem i czyms w tle...
oczywiscie tutaj wola grafika.... to tylko kwestia ciezaru strony
milym dodatkiem do menu bylby hover pokazujacy grafike 'fajeczki' ktora teraz widac przy kazdym przycisku
pzdr
zielen moim zdaniem w cenie... takie strony jak ta uspokajaja po niektorych koromyslach zasmiecajacych net.
...jedyna rzecz ktorej z uporem maniaka bede sie czepial wszedzie gdzie to tylko mozliwe to grafika napisow w menu
najczesciej da sie to zalatwic zwyczajnym tekstem i czyms w tle...
oczywiscie tutaj wola grafika.... to tylko kwestia ciezaru strony
milym dodatkiem do menu bylby hover pokazujacy grafike 'fajeczki' ktora teraz widac przy kazdym przycisku
pzdr