strona do zjechania :P oceny i uwagi :)

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
pingweb
Nowy
Nowy

strona do zjechania :P oceny i uwagi :)

Post autor: pingweb »

Co sadzicie o projekcie wstepnym mojego portfolio ? http://www.pingwin.oz.pl/ . Na co zwrocic uwage i co poprawic :) . Oczywiscie jest jeszcze nie skonczone :)
neeon
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: strona do zjechania :P oceny i uwagi :)

Post autor: neeon »

obrałeś dobry kierunke , mówisz ze jeszcze nie skońconae a mnie sie już podoba
masterlool
Nowy
Nowy

Post autor: masterlool »

dla mnie bomba 10\10
sztacho
Nowy
Nowy

Post autor: sztacho »

Na zewnątrz może i wygląda jako tako, ale...
not valid :)

No i ciężko by było oglądać tę stronę w przeglądarkach tekstowych lub dla niewidomych... tabelki strasznie ograniczają dostępność.
pingweb
Nowy
Nowy

Powiem CI ze ta stronka co dales linka jest ExTrA ;] nawet nie wiedzialem ze cos takiego istnieje :) ale przydatne narzedzie, beede musial pomyslec zeby stronka nie byla na tabelkach... . Dzieki za komenty :) komentowac dalej ;)
7mm
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: 7mm »

Kolor niebieski - ulubiony kolor większości ludzi. Idealnie pasujący do stron internetowych - dobry wybór.

Do czego potrzebne Ci jest drugie takie samo menu?

Poziome menu, zrobiłbym żeby kolor przycisku zmieniał się szybciej. Teraz robi się to powoli - trochę więcej dynamiki. Nazwy działów w poziomym menu są nie czytelne. Dział "O mnie" i "Cennik" nie widać literki "i".

Treści jest nie wiele ponieważ dopiero robisz tą stronę. Ale już widać pewne nie dociągnięcia np. wyśrodkowany tekst. Wygląda to na jakiś wiersz. Źle się to czyta i nieładnie wygląda. No i margines z lewej strony trzeba by ustawić. Pamiętaj też o błędach ortograficznych.

Na swojej stronie piszesz, że dopiero się uczysz - idziesz w dobrym kierunku ale staraj się zwracać uwagę na najmniejsze szczegóły.

Pozdrawiam
koziolek
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: koziolek »

ej dlaczego wszystkie podstrony otwierają się w nowym oknie!? to nie fair. W ogóle to jest -10 punktów ;)

Pierwsza od dawna strona która wygląda naprawdę dobrze. 9/10 (za ten target blank koniecznie popraw)
pingweb
Nowy
Nowy

Jak juz napisalem stronka w budowie :P oczywiscie poprawie ;) Co do tego Po co mi 2 menu odpowiedz brzmi nastepujaco: jak ktos nie ma mozliwosci obslubi flasha (gornego menu) to pozostaje mu tylko to po prawej gdyz to czysty HTML :) skoro mowicie ze daje rade to robie dalej ;)

Dzieki za komenty i POZDRAWIAM :)
ODPOWIEDZ