prosze o ocene mojej strony w stylu np. 9/10:)albo inne . to moja pierwsza strona wiec miejcie to na uwadze. i wogole piszcie o niej co tam chcecie.
www.toya.net.pl/~poplon/index.htm
ogladajcie ja w ie bo w operze moze inaczej wygladac
www.toya.net.pl/~poplon/index.htm
Re: www.toya.net.pl/~poplon/index.htm
1/10
Niespójne, nieprofesjonalne, nieładne.
Niespójne, nieprofesjonalne, nieładne.
moj poprzednik mysle ze trafił z oceną ja dodam tylko ze robiac ta strone wziales pod uwage chyba tylko IE bo pod opera strona sie sypie 1/10
Nie mam IE. Nie korzystam z IE. Ostatnio miałem z nim kontakt z pół roku temu - przez przypadek. Oglądałem Twoją stronę w Mozilli Firefox pod Linuxem. Wiesz, co to oznacza? Oznacza to, że jeżeli byłz zoptymalizowana tylko pod IE, to pewnie u mnie źle się wyświetliła. Czyli jeden potencjalny stały gość strony mniej. Wyobraź sobie, co by było, gdyby moja przeglądarka nie obsługiwała ramek. 
Poza tym jest tam kilka poważnych błędów... Jeżeli już tło DIV'a (jeżeli to nie jest DIV, to masz kolejny błąd
) zmienia się po najechaniu, niech on będzie linkiem. Obrazek tła ma rozmiar 132.71 KB. U mnie ładował się dobre kilka sekund. Pomyśl o modemowcach...
I na koniec ogólny design: Top zajmuje 1/3 okna przeglądarki - to za dużo i niewygodnie się czyta treść strony. Menu jest nawet OK. Postaraj się poprawić wspomnianą przez Hygina ("miszcz" konstruktywnej krytyki
) spójność. Proponuję zredukować odstępy między elementami strony + troszkę więcej "ozdobników".
To tyle - jak coś poprawsz, to daj znać. Chętnie zobaczę stronę po przebudowie, bo moim zdaniem ma pewien potencjał.
Poza tym jest tam kilka poważnych błędów... Jeżeli już tło DIV'a (jeżeli to nie jest DIV, to masz kolejny błąd
I na koniec ogólny design: Top zajmuje 1/3 okna przeglądarki - to za dużo i niewygodnie się czyta treść strony. Menu jest nawet OK. Postaraj się poprawić wspomnianą przez Hygina ("miszcz" konstruktywnej krytyki
To tyle - jak coś poprawsz, to daj znać. Chętnie zobaczę stronę po przebudowie, bo moim zdaniem ma pewien potencjał.