Ocena layoutu

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Abazigal

Ocena layoutu

Post autor: Abazigal »

Proszę o ocenę szaty graficznej mojej stronki: http://www.defias.prv.pl. Będę wdzięczny za wszystkie opinie (te kryttyczne też :) ).
peterson
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: Ocena layoutu

Post autor: peterson »

nawet spoko

tylke to niebieskie bordery nie pasuja zupelnie

ocena
5/10
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

Akcja anulowana
Program Internet Explorer nie może utworzyć łącza do żądanej strony sieci Web. Strona może być tymczasowo niedostępna.

--------------------------------------------------------------------------------

Spróbuj wykonać następujące zadania:

Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później.

Jeśli ta strona była już odwiedzana i chcesz zobaczyć, co jest przechowywane na tym komputerze, kliknij menu Plik, a następnie kliknij polecenie Praca w trybie offline.

Aby uzyskać informacje o przeglądaniu w trybie offline za pomocą programu Internet Explorer, kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Spis treści i indeks.

Internet Explorer
Hmmmmm ciekawy wygląd ;)
smook
Kontakt:

Post autor: smook »

Nie wiem dla kogo projektowana jest ta strona skoro według danych GEM z 10.XI.2003 tylko 0,3% osób używa rozdzielczości 1600x1200 - mi przy szerokości 1024 strona się nie mieści na ekranie
LoveBeer
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: LoveBeer »

smook pisze:Nie wiem dla kogo projektowana jest ta strona skoro według danych GEM z 10.XI.2003 tylko 0,3% osób używa rozdzielczości 1600x1200 - mi przy szerokości 1024 strona się nie mieści na ekranie
w 1280 juz sie miesci. ale rzeczywiscie wolowata ta strona jest na maxa... no i generalnie nie jest to arcydzielo co tu duzo mowic. ale z czystym sumieniem moge piwedziec ze sa gorsze stronki ;) wad wymienial nie bede bo raczej caloksztalt mi sie nie podoba

jak dla mnie 3,5/10
Abazigal

Post autor: Abazigal »

No cóż może to kwestia monitora (mam 17-tkę)? U mnie i u paru innych osób mieści się w rozdzielczości 1024...
van Meegeren
Nowy
Nowy

Post autor: van Meegeren »

ja mam 15" i też mi się mieści. nie trzeba było sobie monitorka w pionie ustawiać :P.
a co do wyglądu... jak już ktoś powiedział, te niebieskie linie pasują jak... :)
i to takie zestawienie koloroof masz dziwne - zgniła zieleń i niebieski (np. na sameg górze - koło logo) to jakoś mi nie bardzo pasuje...
ODPOWIEDZ